Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه آمایش، برنامه ریزی و یهره‌وری سازمان مدیریت بودجه و برنامه ریزی خراسان‌جنوبی از تدوین سند توسعه اشتغال پایدار روستایی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، محبوبه فلاح رئیس گروه آمایش، برنامه ریزی و یهره‌وری سازمان مدیریت بودجه و برنامه ریزی خراسان‌جنوبی بعد از ظهر امروز در کارگروه تخصصی روستایی و عشایری استان اظهار کرد: براساس برنامه ششم توسعه معین شده سازمان برنامه و بودجه برای 5 هزار روستا سند توسعه اشتغال پایدار روستایی تدوین کند که در راستا روستاهای بالای 20 خانوار شناسایی و تدوین سند توسعه برای این مناطق در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: ابتدای امر قرار بود این طرح در کشور به صورت نقطه‌ای تدوین شود اما بعدا سازمان برنامه و بودجه به این نتیجه رسید که این طرح را با رویکرد پهنه‌ای و زنجیره‌ای تدوین کند.     رئیس گروه آمایش، برنامه ریزی و یهره‌وری سازمان مدیریت بودجه و برنامه ریزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: هدف از اجرای این طرح توسعه مناطق روستایی،توسعه اقتصادی، اشتغال‌زایی، هدفمند کردن و یکپارچه‌سازی روستاها است.     فلاح عنوان کرد: تعداد کل آبادی‌های استان را 3 هزار و 560 آبادی است و یک هزار و 779 آبادی خالی از سکنه، یک هزار و 781 آبادی دارای سکنه و 916 آبادی بالای 20 خانوار در سطح استان وجود دارد.     وی اظهار کرد: سهم خراسان‌جنوبی در طرح توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستایی 580 روستا است و با توجه به اینکه این برنامه 5 ساله است  پیش بین شده که هر سال برای 116 روستا این برنامه اجرا شود.     وی خاطرنشان کرد: مجری اجرای این طرح دانشگاه بیرجند و جهاد دانشگاهی در نظر گرفته شده‌اند.  

علی ناصری فرماندار بیرجند نیز در این جلسه بیان کرد: باید عوامل ماندگاری مردم در روستاها بررسی شود.

 

وی افزود: اطلاعات در مورد هروستا از مسیر اصلی جمع‌آوری شود که می‌توان در این زمینه از سندآمایش استان استفاده کرد.

 

فرماندار بیرجند بیان کرد: قابلیت روستا برای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی نیز بسیار مهم است که باید مورد توجه باشد.

 

مهدی هنری مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی بسیج 6 دهستان را در نظر گرفته و در آن کارهای عمرانی و اشتغال‌زایی را انجام می‌دهد لازم است در این سند مشخص شود که در کدام دهستان‌ها و چه روستاهایی قرار است مورد نظر باشد.

 

وی افزود :الگوی روستاهای طراز بسیار مهم است که باید مورد توجه باشد.

 

مسئول بسیج سازندگی‌خراسان جنوبی به اقدامات انجام شده قرارگاه پیشرفت و آبادانی و تاثیرات مثبتی که در دهستان‌ها داشته اشاره کرد.

 

علی اصغر آسمانی مقدم مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه گفت: با توجه به این سند می‌توان گفت که یک سندمطالعاتی است.

 

وی اظهار کرد: بنیاد مسکن حدود 30 سال است در روستاها طرح‌های مطالعاتی انجام می‎دهد و تاکنون برای بیش از یک هزار و 300 روستا طرح مطالعاتی انجام شده و بستر برای انجام کار آماده است.

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: همچنین بنیاد مسکن طرح های بسیار زیادی از جمله طرح‌های هادی را در روستاها انجام داده است.

 

آسمانی مقدم عنوان کرد: در برخی از موارد می‌توان از تجربیات سایر استان‌ها بهره برد و از تجارب کارهای گذشته استفاده کرد.

 

حسین حسین پور سرپرست اداره کل امور عشایری خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه عنوان کرد: با وجود اینکه در عنوان کارگروه امروز در کنار نام روستایی از عشایری استفاده شده اما در سند مذکور هیچ اسمی از عشایری برده نشده و تنها نام عشایری یدک کشیده شده است.

 

وی افزود: اگر قرار است طرحی تعریف و کاری در مناطق مختلف انجام شود لازم است از تجربه‌ها و کارهای قبلی که در مناطق توسط سایر دستگاه‌ها انجام شده نیز استفاده شود.

 

سرپرست اداره کل امور عشایری خراسان‌جنوبی به 81 درصد جمعیت عشایری استان اشاره کرد و گفت: حدود 49 درصد از این جمعیت را به زنان عشایری تشکیل می‌دهند.

 

حسین پور اظهار کرد: زنان عشایری در بسیاری از موارد همطراز مردان بلکه بالاتر از مردان نیز در کارهای اقتصادی و اجتماعی حضور دارند.

 

وی  از تشکیل 46 صندوق خرد زنان در مناطق عشایری خبر داد و گفت: این صندوق‌ها زمینه اشتغال قابل توجهی را فراهم کرده و همچنین در حوزه کاری برای تقویت کارهایی که نیاز به تسهیلات کم بهره و بلاعوض بوده به عشایر کمک شده است.

 

وی تصریح کرد: در تدوین سند توسعه اشتغال پایدار روستایی به عشایر توجهی نشده که لازم است این موضوع نیز مورد توجه باشد.

 

کریمی فرماندار قاین که به صورت ویدئو کنفرانس در جریان روند برگزاری جلسه بود نیز اظهار کرد: در شهرستان زیرکوه 39 روستا با یک هزار و 74 خانوار با تانکر آبرسانی می‌شود.

 

وی افزود: این تعداد روستا به 39 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

 

فرماندار قاین از آبرسانی سیار به 17 روستا با 909  خانوار جمعیت در شهرستان قاین که نیاز به 11 میلیارد تومان اعتبار دارد نیز اشاره کرد و گفت: لازم است در این سند به مشکلات روستاها در حوزه آب توجه شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۸۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر سعید ابیت اظهار کرد: همزمان با آئین سنتی طلب باران و پنجاه به در دومین جشنواره روستایی و عشایری در این استان قزوین دایر می‌شود.

وی افزود: با برنامه ریزی و هماهنگی‌های انجام شده عشایر این استان در این جشنواره با برپایی سیاه و سفید چادر حضور فعال خواهند داشت.

وی اظهار داشت: عشایر از طوایف، ایلات و مناطق مختلف استان با عرضه محصولات لبنی، گیاهان دارویی، صنایع دستی، پخت نان و آش‌های محلی توانمندی‌های خود را بعنوان جامعه مولد به معرض نمایش خواهند گذاشت.

ابیت یادآور شد: این نمایشگاه از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت امسال در محل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان قزوین از ساعت ۱۵ الی ۲۱ همراه با بازی‌های محلی و بومی اقوام ایرانی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6097703

دیگر خبرها

  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد
  • بارش‌های بهاری در خراسان جنوبی/کویر به دریاچه تبدیل شد + فیلم
  • هشدار مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی برای تردد در محور خوسف_ قلعه زری
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی