Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@05:38:09 GMT

بی نیازی گوشی های اندرویدی به کلمه عبور

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۹۶۹۵۲

بی نیازی گوشی های اندرویدی به کلمه عبور

رکنا: گوشی ها و برنامه های اندرویدی از کلمه عبور بی نیاز می شوند.

استفاده از کلمات عبور برای ایمن سازی اپلیکیشن های اندرویدی فعلا یک ضرورت است، اما در آینده نزدیک نیازی به استفاده از کلمه عبور در این نوع گوشی ها نخواهد بود.

به گزارش  زددی نت، اگر چه فناوری های مختلفی برای ایمن سازی برنامه های اندرویدی عرضه شده، اما هیچ یک از آنها خالی از نقص و ضعف نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته در کنگره جهانی موبایل در بارسلون اسپانیا دو شرکت گوگل و فیدو الینس از روشی جایگزین به جای استفاده از کلمات عبور برای گوشی های اندرویدی رونمایی کردند.

FIDO Alliance یک انجمن صنعتی است که بر روی یکپارچه سازی فناوری های ایمن سازی متمرکز است و شرکت هایی مانند آمازون، ای آر ام، گوگل، اینتل، لنوو و مایکروسافت در آن عضویت دارند. این مجموعه تا به حال استانداردهای ایمنی متنوعی را ابداع کرده که از جمله آنها می توان به FIDO U۲F و FIDO UAF اشاره کرد.

این مجموعه یکی از استانداردهای جدید خود موسوم به FIDO۲ را با گوشی های اندرویدی سازگار کرده است که ورود به محیط برنامه ها یا سرویس های آنلاین را از طریق کلیدهای امنیتی FIDO مانند YubiKey یا ویژگی های بیومتریک خاص هر فرد مانند اثرانگشت، ویژگی های صورت و غیره امکان پذیر می کند.

استفاده از این استاندارد امنیتی نه تنها مانع از نفوذ هکرها به اپلیکیشن های مختلف می شود، بلکه منجر به شناسایی نقاط ضعف و حفره های امنیتی به منظور برطرف کردن آنها می شود.

به زودی توسعه دهندگان برنامه های تحت وب و طراحان اپلیکیشن های اندرویدی می توانند از این استاندارد برای طراحی نرم افزارهای بدون نیاز به کلمه عبور استفاده کنند یا نرم افزارهای فعلی خود را به روز کنند.

گوگل هنوز زمانی را برای ممکن شدن استفاده از این فناوری اعلام نکرده است. در عین حال مرورگرهای مشهوری مانند کروم، اج، فایرفاکس و سافاری در حال برنامه ریزی برای ارائه این خدمات هستند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: اسپانیا استاندارد اینتل حفره اثرانگشت عکس زن فیلم مرد کیفری دختر تهران تصاویر رضایت اولیای دم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) سانسور‌های عجیبِ صدا و سیما؛از دست زدن تک انگشتی تا حذف کلمه «جان» بعد از نام همسر
  • خبر جدید درمورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • مروری بر سانسورهای عجیب در صدا و سیما/ از دست زدن تک انگشتی تا حذف کلمه «جان» بعد از نام همسر (فیلم)
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری